Voor en door de buurtleden

Buurtvereniging Nierhoven organiseert jaarlijks diverse activiteiten voor haar buurtleden.

Voor de kleintjes in de buurt komt ieder jaar Sinterklaas en de paashaas op bezoek en voor de volwassenen organiseren we ook dit jaar weer de culinaire wandeling, het thema feest en niet te vergeten de jaarmarkt.

De jaarmarkt zal dit jaar in een geheel nieuw jasje worden gestoken. Naast de welbekende rommelmarkt zal ook dit jaar nieuwe handels waar zijn intrede doen. Naast dit alles zal er voor de kinderen een heuse speelweide worden ingericht met lucht kussen en diverse spellen en activiteiten. Het drank en eetbuffet zal de dorstige en hongerige onder ons van dienst kunnen zijn.

Tevens zal de een diskjockey ons voorzien van de nodige stemmingsmuziek en zal ook het rad van fortuin zijn intrede doen. Hierbij kunt u leuke prijzen winnen.

Bent u nog geen lid van onze buurt vereniging ?
Meld u dan snel aan en neem ook deel aan alle leuke activiteiten.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd een van onze bestuursleden benaderen.

Het huidig bestuur bestaat uit de volgende leden:

Patrick Lambrichs – voorzitter
Jolanda Roijen – secretariaat